1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Roman55 [17]
3 years ago
11

What do the details of this poem ( "if" by Rudyard Kipling.) reveal about the poet's point of view towards being a grown man? Ci

te evidence to support your answer.
English
1 answer:
HACTEHA [7]3 years ago
8 0

Answer:

The poem is a parental guide by Kipling for his son teaching him about what it means to be a true and grown man. He reveals that a true man is not swayed by others but holds on his true values.

Explanation:

"If" is the most celebrated poem by Rudyard Kipling. The poem serves as a parental guide for his son. The speaker of the poem is teaching his son to stay true to his values no matter what the world might say about him. The speaker asks his son to trust himself even when no one does.

<u>In the last line of the poem </u>

<em><u>"And—which is more—you’ll be a Man, my son"</u></em>

<u> suggests that when the speaker's son will adhere to the teachings given in the poem, then he will become a true Man. This suggests that Kipling's view of grown man lies in the self-confidence, forgiveness, patience, and the virtues that he mentioned in the poem. He tells that the ability to be a true and grown man lies within oneself</u>.

You might be interested in
It's a rectangular black plastic suitcase with wheels
mafiozo [28]

Answer:

is this a question?

Explanation:

a $20 black plastic suitcase w/ wheels

5 0
3 years ago
Why authoritative parenting is good?
zimovet [89]

Answer:

"Studies have found that authoritative parents are more likely to raise confident kids who achieve academic success, have better social skills and are more capable at problem-solving."

Explanation:

"Kids raised by authoritative parents are more likely to become independent, self-reliant, socially accepted, academically successful, and well-behaved. They are less likely to report depression and anxiety, and less likely to engage in antisocial behavior like delinquency and drug use."

Excerpts from textbook

Hope this helps :)

4 0
2 years ago
At the art fair, he bought an unusual and beautiful gift for his aunt.
Jobisdone [24]

<span>At the art fair, he bought an unusual and beautiful gift for his aunt.
Which word is the indefinite article?</span>


Answer: The word that is the indefinite article in the sentence shown above is An. This is due to the fact that there are two indefinite articles in English which are a and an. In this sentence “an unusual and beautiful gift” is where we can find the indefinite article.


<span>I hope it helps, Regards. </span>

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
During research, you read the following passage on a website:
Serga [27]

The correct answer is D. It is not a strong example of paraphrasing. It just rearranges the original words in a new order.

Explanation:

In writing, paraphrasing implies using the ideas of an external source and author and expressing them by using your own words, because of this a strong paraphrasing would change the language used but keep the essence and main points of the original ideas. In the excerpt presented, the author tried to paraphrase a passage that describes cone snails. However, in the passage paraphrased the author uses the same terms and words than in the original passage which means he or she is not expressing the ideas of the original passage with his or her own words but only changing the order of ideas the text and therefore this is not a strong paraphrasing and can even be considered a plagiarism as the same words and ideas are being used. Therefore, this text can be described as "It is not a strong example of paraphrasing. It just rearranges the original words in a new order".

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
1. Why do Odysseus's men refrain at first from
amid [387]

Answer:

At first, Odysseus and his men refrain from eating the cattle because they all swore an oath not to eat any cattle. The situation changed when they were on the island because they were starving and trapped there for a month. Don't forget that it was Eurylochus who convinced the men to eat the Cattle of the Sun: "it's better to die at sea from the wrath of the gods, he said than to die of hunger."

I hope that helps! If you need more contextual evidence, it should be in the book.

7 0
3 years ago
Other questions:
  • Slang is never appropriate to use in social situations
    10·2 answers
  • The society was not ____, so much outside help was needed.
    7·2 answers
  • The advantages and disadvantages of mass media,the points are enuf pls help thx
    15·2 answers
  • Guys I need help with only 2 questions pls help
    15·2 answers
  • Symbols used to represent a sound in a spoken language is the writing system know as what
    10·1 answer
  • I WILL UPVOTE!
    8·2 answers
  • Shedding Light on a Dark Day, by Robin Meriwether
    8·1 answer
  • When reading text and answering associated questions, in which format should your answers appear?
    5·2 answers
  • Which sentence below correctly
    7·1 answer
  • Which of the following statements contains a euphemism?
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!