Answer:
A
Explanation:
In this passage C is not mentioned at all. This is about leadership and how it is to be conducted.
B is likely true but not emphasized. And certainly not mentioned in the historical note.
D is certainly true but not mentioned in the historical note.
A I think I'd pick A. It is stated in both passages. Don't be surprised if D is chosen.
The result part of the sentence is then written in the "would + infinitive verb" form; this is called the present conditional tense. For example: I would answer if he called. If the weather improved, our crops would flourish.
Answer:
Radiocarbon dating tells us that the greater number of bog bodies went into the moss some time of the Iron Age between roughly 500 BC and AD 100
Answer:
D
Explanation:
The speaker talks of things they can see not something they feel.
<span>It is the writer’s way of constructing words into sentences. He takes into account proper punctuation, clearness, effectiveness in getting the message through. How well a writer’s diction is will depend on well his work is understood and if he is able to convey the message to his audience.</span>