I believe the answer is False :) hope this helps!
I would say C because this passage talks about green building and how it's beneficial. Sentence 4 mentions about what the green roofs are made of and I don't think that would be necessary to include in this passage.
Answer:
Romeo is saying it's a lark and that means it is morning so he must leave or be killed. After they argue it that way, they switch sides. He doesn't want to leave because he loves her more than life. She wants him to leave because she can't bear to have him killed.(Basically it's D, dear)
Explanation:
Answer:
A literature review surveys books, scholarly articles, and any other sources relevant to a particular issue, area of research, or theory, and by so doing, provides a description, summary, and critical evaluation of these works in relation to the research problem being investigated.
I hope it's helpful!