Answer:
Slavery was a really bad practice by rich and intelligent people.They took them for their experiments and to conquer the resources and gave them no resources and they couldn't get even food also.This shows us a man-made disaster which will never be forgotten in the history.
Hope it helps....feel fred to answer.
When it is hacked or what is your question?
<span>Unfortunately, we are not given with the passage so that we will be able to identify the topic and answer this item. However, it should be noted that the topic of the passage is usually the first sentence of the passage so readers can already grasp the idea. The answer is therefore letter A. </span>