B: Oxymoron is the answer.
Answer:
A animal of any choice that goes on a adventure with a bunch of friends and loses many loved ones along the way.
Explanation:
Answer:
a) the stars danced playfully in the moonlit sky.
b) the rundown house appeared depressed
Yes. I think people should limit their cellphone use. I think this because there is a whole world to experience and everyone is on their phones instead. phones are so dangerous to society. 80% of car accidents are caused by cell phone use while driving. I think cell phones need to be limited.
Answer:
The beginning of the story
It is likely that this passage is supposed to be placed at the beginning of the story. This is due to the fact that the passage deals with the beginning of the family's lineage. Moreover, the passage describes how the two gods had children, and how these children became the sky and the earth. We can conclude that the author believes this to be the beginning of the world.