Snickers- disrespectful laugh, Snares- to catch something (animal), Complexion- the skin and features of face, Confide-to tell someone something private, Benefit- a gained advantage, Volume- a publication (as a book) & Bother- to take the time to do something :) you’re welcome!
Answer:
They both miss Mr. Murry and believe that he will return home one day.
Explanation:
Meg Murry is the protagonist of the story "A Wrinkle in Time". She is a school student who is assigned the task of visiting the space and time. She rescues her father and in this journey she learn to overcome all the evil forces and faults in her attitude. Mrs. Murry is Meg's mother who is a rational person. She is a scientist who writes everyday to her husband, Mr. Murry who has been captivated in another planet. Both the mother and the daughter misses Mr. Murry and believes that some day e will return to them.
Explanation:
In this Kafka's masterpiece, Gregor Samsa wakes up one morning only to realize he had turned into a huge insect out of the blue.
a) Grete’s insistence near the end of the story that it would be best for her family to get rid of Gregor, and her claim that “it” was not her brother anymore depicts BETRAYAL.
Here, Gregor's younger sister denounces her brother making a change-of-hearts compared to the first half of the novel.
b) Mr. Samsa’s physical abuse of Gregor with the apple, which severely injures him and limits his ability to move is PERSECUTION.
Mr. Samsa attacks his own son frightened and terrified by the sight of the huge bug.
c) Gregor’s enjoyment at being able to crawl around his room all
day without having to deal with any family or work-related responsibility is FREEDOM.
After feelings of shock and grief, Gregor comes to realise that in this awkward situation he is free from all responsibilities he had as human.
d) Gregor’s inability to communicate with others after his transformation into an insect is ISOLATION.
Turning to an insect has cost Gregor, anong other things, his ability to speak. That way he can not communicate with his family members and is unable to explain this strange situation. That leaves him alone in his room isolated with his thoughts.
Answer:
I don't know for sure if this is the correct passage-
It ensures readers understand its significance in the passage. It creates a matter-of-fact tone as Machiavelli demonstrates the positive effects of a ruler's cruelty.
Answer:
<h2>Money is an illusion, Nature is real.</h2>
Explanation:
People are destroying the Earth just to get their own selfish needs such as money but what can humans do when the nature is gone? Can money take it back?