1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
saveliy_v [14]
3 years ago
11

What evidence supports the claim of the story There Will Come Soft Rains: "Something has happened to the humans that live in the

house"? Summarize a minimum of 3 details from the text.
English
1 answer:
grandymaker [24]3 years ago
8 0

Answer:

Evidence supports the claim:

  • The clock kept saying the time over and over and the house kept preparing food, but no one ate it.
  • No one got up to go to work or school.
  • The house was the only one standing in the neighborhood, which was among dust and ashes.

Explanation:

The name of the story refers to the poem by Sara Teasdale where the idea that nature will survive humanity is transmitted.

It can be interpreted that what happened to the family of the house was that they were exposed to a nuclear explosion, since their figures marked with fire are seen on the side of the house, the same thing happened in Japan after the atomic bomb of Hiroshima and Nagasaki. Even the poem was published 5 years after this event.

The poem shows an automated house that continues to operate even though there are no longer any people. Keep cleaning, keep cooking and reporting the time, but no one exists anymore.

In fact, this house was the only one left standing in the desolate neighborhood. Even when the house collapses and is almost destroyed, it still has some basic functions.

You might be interested in
What is the claim, the opposing claim, and the counterclaim? Out of these 4 passages
Vera_Pavlovna [14]

Answer:

<u>Claim:</u> the voting age should be lowered to 16 years old.

<u>Opposing claim:</u> some people are against it because they believe that 16 years olds can not make informed decisions and are going to vote according to whim or how their parents tell them to vote.

<u>Counterclaim:</u> lowering the voting age is more likely to produce a better-informed body of voters since school can help them with courses for such thing.

Explanation:

The claim in this text is that the voting age should be lowered since young people deserve to have a say in the direction of the country. Some of the reasons supporting this claim are that 16-year-olds are mature enough for this decision in contrast with teenagers of previous generations as shown in studies. Also, they are more informed and competent than adults.

The opposing claim states that 16 years olds are not well informed, and they will vote according to what their parents tell them to vote or without consciousness. There are no investigations in the article that support the opposing claim.

The counterclaim says that as 16-year-olds are still in school, the education system can develop instruction courses to teach them about the candidates. As they have the right to vote, students will be motivated to learn about this topic.

7 0
3 years ago
Please help me !!!!​
MariettaO [177]

Answer:

I'm not into competitive sport. I'll never break a world record, and I'm sure I'll never win a prize for sport. In fact, I usually come last in races and if I'm in a team, we always lose the match. I don't understand people who need to come first. I've even seen men cry when the opposing team scores a goal! I like being healthy and keeping fit. But I don't need to beat my opponent - I just need to enjoy the game.

Explanation:

The task here is to put the lines in the correct order. The endings and the beginnings of lines are written in bold red letters. When we connect the ending of one line and the beginning of another, words written in red letters should form a phrase that makes sense, e.g. <em>break + a world record, keeping + fit</em>. This is how you solve these questions.

8 0
4 years ago
What is the main idea of this final couplet from Shakespeare's Sonnet 29
alex41 [277]
Love is what i would think
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Can someone pls help?
sashaice [31]

Answer:

logical inference Is something reasonable that know already and get it indirectly from a point

8 0
2 years ago
The policemen came ____________after a prisoner who escaped last night.Immersive Reader
Elden [556K]

Answer:

C: Run

Explanation:

None

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Which sentence contains a dangling modifier?
    6·2 answers
  • Consider a time when the United States was involved in a conflict abroad during your lifetime. Even though it was not fought in
    14·1 answer
  • Write a sentence that is the topic of the paragrph
    15·1 answer
  • Use the drop-down menus to answer the questions about the passage. What is the topic? If children are to be educated to understa
    6·1 answer
  • Do a mini-research project on van Gogh's The Potato Eaters. Begin by studying the painting and generating three important questi
    9·1 answer
  • Hamlet, Act I, scene 1 contains suspense because it?
    11·2 answers
  • In the poem "Heat," which literary device is used when discussing the wind?
    15·1 answer
  • Which sentence contains an example of hyperbole?
    15·2 answers
  • 4. Which of the following best summarizes the advantage(s) of the program's teen persona? (Commonlit human or machine AI experts
    12·1 answer
  • if you were the chief of a native american nation would this speech persuade you to join the confederation
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!