The correct answer would be A. The first step in getting the gist would be to identify the keywords. Getting gist is the same as knowing the main idea of a certain passage. The very first to identify this should be to find keywords that you think is important in the text and speaks of the message of the passage.
Answer:
The moral of the story is that people should give room for other people’s ideas, opinions and experiences. People’s experiences should not be disregarded because they are different from ours or different from the norm. This is because people are different with different backgrounds and experiences and will always see things differently.
Explanation:
The story for parable of “The Blind Men and the Elephant” is a parable that originated in Indian. It is the story of a particular group of blind men who had never seen an elephant before.
They try to learn about it for the very first time by touching an elephant. Each man begins by touching different parts of the body of the elephant. Because they each touched different parts of the elephant, they describe it in different ways. This led to disagreements because each of them described the elephants based on their own experience and felt the other was being dishonest.
It can be deduced that the statements that describe the central idea include:
C. Excessive Internet and video game usage hasn't been defined as an addiction in an official capacity, but it negatively impacts the lives of those who experience it.
F. Our society's dependency on devices makes it difficult to change one's relationship with technology, but health and technology professionals are exploring solutions.
<h3>What is a central idea?</h3>
A central idea simply means the main idea that's in a story. In this case, the central idea is that despite the importance of technology, it can be harmful when used wrongly.
The detail that supports the answer to part A is that a company has partnered with both UCLA Health and Columbia University Medical Center to research the efficacy of the app, and Zichermann says they plan to seek FDA approval as a
digiceutical.
Learn more about the central idea on:
brainly.com/question/2684713
Answer:
we need the passage if you want us to answer it
Explanation: