Answer:
wow
Explanation:
<h3> this passage is too nice I love it thanks for sharing it ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️</h3>
The sunspot has a central dark area which is called the Umbra, which appears dark because it's cooler than the rest of the sun's surface, with some lighter spots, and that center is surrounded by a lighter filamentary area, called the Penumbra, that flows outward. Hope this helps!:)<span />
The statement that best explains how knowing the definition of <em>trifles</em> is useful in understanding the given passage is the statement B. <em>It shows that older people often ignore or minimize children's feelings.</em>
<em />
Explanation:
In the given context, the noun <em>trifle </em>means <em>a thing of little or no importance.</em><em> </em>As a verb, <em>trifle </em>has a fairly similar meaning: <em>to treat without respect or seriousness. </em>If we understand the meaning of this word, we can understand the given excerpt with no problem: people tend to think that the sorrows of children are unimportant compared to those of grown-up people. If someone thinks that, it doesn't mean that it's true. That is why statement A is incorrect. Statement C is not relevant to the given passage, while statement D states the opposite of what the passage says.
Learn more about the ways to make your messages clear here: brainly.com/question/7015763
#LearnWithBrainly
Answer:
regularly practice writing and create an outline before writing your paper.
Explanation: