A: A rock that formed 700 million years ago
Answer:
Option: Some nations learned about the new technology and had more resources than Britain so they could advance quickly.
Explanation:
As the industrialization began first in Britain in the 1700s, it took several years to master it by improving machines and tools. The steam engine, Spinning jenny, and Cotton gin was some of the inventions happen during this period. The industrial revolution started to spread in different countries in Europe like Belgium, France and Germany. Mining like coal and iron ore began to grow during the industrial revolution in Europe.
Answer:
I think , C , YOLO
Explanation:
Or slaves like the other guy #YOLO
From the passages, one can deduce that the Atlantic Slave Trade was demoralizing to the Africans that's were enslaved.
<h3>What is the Atlantic Slave Trade?</h3>
The Atlantic Slave Trade was also known as the Transatlantic Slave Trade. It involved the transportation of by slave traders of enslaved Africans.
In this case, the passages, showed that the Atlantic Slave Trade was demoralizing to the Africans that's were enslaved. Their rights and freedom were taken away from them.
Learn more about the Atlantic slave trade on:
brainly.com/question/514591
Answer:
anda setengah untuk menjawab bahwa diri anda
Explanation: