Answer:
Research database
Explanation:
Research databases are a group of research related information which could be part of articles, or books that could be catalogued and information easily retireved.
Answer:
The advent of the Telegraph.
Explanation:
The cost for an onionskin (thin) page was expensive! But a message by Telegraph was much cheaper and reliable.
Answer:
The functions and responsibilities of SETAs are set out in Chapter 3, section 10 the Skills Development Act, 1998. Their main function is to contribute to the raising of skills, to bring skills to the employed, or those wanting to be employed, in their section.
Explanation:
We can actually deduce here that the above is not a good paraphrase of Mary McLeod Bethune's passage because: D: It's the writer's own version of the text.
<h3>What is paraphrasing?</h3>
Paraphrasing is actually known to be a process of restating a block of text, passage or paragraph in one's own words without altering the message in the original material.
Summary is also seen as an example of paraphrasing.
It should be noted that whenever one is paraphrasing, it is very important to retain the main points stated in the original. If the main points are not retained, then the writer has written his own version.
Thus, we see that the selected answer above is not a good paraphrase of Mary McLeod Bethune's passage.
Learn more paraphrase on brainly.com/question/24729251
#SPJ1