Answer:
Jonas finds that it is not too hard to follow the rules and regulations with the position He was a daydreamer but now his family was satisfied that now he was not a daydreamer.
So that his family now not asking about his dreams. Jonas's friends were so busy with their training and tell about their experience. Jonas sits and just listen to their experience.
Now he does not explain what happens in the training period. Jonas tells his friends about the changes. It was the main purpose of the giver to tell them about the changes in the personality of Jonas.
The answer is D Malicious. Because Malicious mean Ill-willed or just plain mean. Yelling fire in a crowd will cause panic in the crowd.
I would choose options (A) providing facts and (D) using deductive reasoning. Since the deductive reasoning is based on premises (providing fact would be the action needed) for its operation. When we reason deductively, we use known facts to arrive at logical conclusions that we know are true.
SWITZERLAND
Switzerland is a mountainous country in Central Europe with a number of lakes, villages, and high peaks in the Alps. Its cities contain historic districts with attractions such as Bern's Zytglogge clock tower and Lucerne's wooden chapel bridge. Ski resorts and hiking trails are also well-known throughout the country. Banking and banking are significant industries, and Swiss watches and chocolate are world-renowned. Beautiful alpine scenery, high-end timepieces, and rich milk chocolate are all hallmarks of Switzerland. Switzerland is known for its beautiful towns and gorgeous train trips that take visitors across the country's natural surroundings. As a result, these are the main reasons I wish to travel to Switzerland.
The question above is incomplete, the complete version is given below:
Read this excerpt from
"Not a Dove, But No Longer a Hawk."
I wonder, when I look at the
bombed out peasant hamlets, the orphans begging and stealing on the streets of
Saigon and the women and children with napalm burns lying on the hospital cots,
whether the United States or any nation has the right to inflict this suffering
and degradation on another people for its own ends.<span>
How do the allusions in this excerpt reinforce the meaning of the passage?</span>
The allusions clarify the geographic locations visited by the
author.
The allusions recall specific locations and horrors of the
Vietnam conflict.
The allusions question the Vietnamese for allowing such a
violent war.
<span>The allusions criticize the political philosophies that
encourage suffering.</span>
<span>ANSWER</span>
The correct option is this: THE ALLUSION CRITICIZE THE POLITICAL PHILOSOPHIES THAT ENCOURAGE SUFFERING. Allusion is a figure of speech, which refers to an object or a circumstance from an external context. In the passage given above, the author is questioning the political morality behind war. War usually result in great suffering for all involved and the author is wondering, if is morally correct for countries to be settling their differences by mean of warfare.