The main idea of the passage is that recent research suggests that the language changes that occurred in the 15th and 16th centuries are owed to female writers.
<h3>What is a main idea?</h3>
A text may contain several ideas, but the main idea is the most important one. It is the idea that the author wants to convey, the one that he or she wants readers to understand.
After reading the passage, we can state that its main idea concerns the fact that recent researches show that language changes in the 15th and 16th centuries are owed to female writers, rather than to Shakespeare.
Learn more about main ideas here:
brainly.com/question/1119015
#SPJ1
5 common nouns that name places could be park, zoo, pool, museum, restaurant, school, etc.
Answer: We will do whatever it takes to preserve our freedom, but will get more done working together
Explanation:
The statement that best summarizes the central idea in this excerpt is that we will do whatever it takes to preserve our freedom, but will get more done working together.
President John Kennedy warned that every nation should be aware that any price would be paid, friends will be supported and does will opposed in order to preserve the freedom.
Answer:
What's the question exactly?
Answer:
An adventure story. A lonely teenager, Vincent, falls for a beautiful woman, Jasmine. The woman is the daughter of the richest man in town--- the mayor, who happens to not like Vincent. Can Vincent win Jasmine's heart AND prove he is good to the Mayor?