The correct answer is B. Reducing hours will allow people to educate themselves on economy and business so that they may improve labour inequities and depressions.
In "The Plea for Eight Hours" (1890), Powderly makes an argument in favour of the eight-hour workday. The main argument can be found near the end of the text. He argues that if manufacturers and men worked eight hours, they would have time to study the finance and how to solve the problems that apparently force them to work long hours to make profits. With better understanding of business and economy, they would be able to work less hours but with the same profitability.
Answer:
The option which best explains how the historical passage might enhance a reader's understanding of the personal narrative is:
B. The historical passage connects the personal experience of planting and harvesting corn with technical information about farming.
Explanation:
We can easily eliminate option A because the passage does not show evidence of why the Wampanoag were once hunter-gatherers. Quite the opposite, instead of gathering they are farming in the passage.
Letter C claims that the story told by the grandfather is more factual. Looking this passage up online, I found the previous lines. The grandfather is actually telling a sort of fantastic story involving Mother Earth and the prairie rabbit. We can also eliminate this option.
Letter D claims that the passage is about modern technology and how it changed the Wampanoag's relationship with their harvest. However, the passage does not mention technology at all.
The best option then seems to be letter B. While the grandfather is talking about his experience with planting and farming, the narrator is describing it in more technical details: the types of crops that were sowed together and why.
Write a letter to himself on how to stay healthy