Well he described them a brave new explorers who feared nothing on there dangerous journey
Both passages use chronological order and passage 1 mainly presents facts, while passage 2 uses more description are the two statements that best describe the text structures of both passages.
You can see how both texts have a chronological order because both have dates or mention times in the people's lives which are mentioned following the order in which they occurred. In the first text, for example, there are many time references like "when he was four years old...", "at the age of seven..." and "at the age of 15..." which follow a chronological order. In the second passage, phrases like "November 6, 1854", "at the age of 13'...', "by 1880..." exemplify how chronollogical order is followed.
In the first passage there are many more facts mentioned. For example, the time Duke Ellington was born, when he started listening to music, when he started playing the piano, when he started working at a soda fountain, his salary after his first gig, when he formed a band, etc. In the second passage, on the other hand, more descriptions are used. For example, it describes Sousa as a "determined, industrious and optimistic" boy. It then describes how famous he was by 1880 and then mentions several personality traits to describe him as talented, tolerant and approachable.
Answer:
did I miss something I can help you with it and I can get a ride from the case
Explanation:
you have a chance that I will be there at noon and questions about my order number is a good thing to the next i
Answer:
The Boy: A skinny boy who really has the passion for soccer but doesn't have the skills to play. He soon meets the Mentor, Keeper. The Keeper: A Ghostly mentor who teaches the boy about soccer and the basics of being a keeper. Faustino: The reporter that is interviewing El Gato, or the boy.
Explanation:
In Keeper there are three main characters. The first character that will be written about is El Gato, the protagonist of the story. El Gato is actually just a nickname. He is a huge man who normally is very quiet. He is a world cup winning goalkeeper, and throughout the story, he is telling a soccer reporter his past in an interview. El Gato's mentor was a mysterious man referred to 'The Keeper' and nothing more. The Keeper's actual name is never mentioned at all in the book. The Keeper was somewhat of a phantom, and one doesn't learn much about him until the end of the story. The last character was a reporter, whose name is Paul Faustino. He wants to do the interview to receive a big bonus from his boss, because Paul is obsessed with money. NB: The reporter, Paul Faustino, was the first character mentioned in the story. El Gato was the second, and the Keeper was the third.
<span>A prairie is an area of land that contains grasses and herbs, with a few trees..</span>