Omg the points is what i need
Answer:
a
Explanation:
the setting provides the background for a story about overcoming misfortune
Answer:
D. Jake tore up the main character's socks.
Explanation:
Well, all of the other answers do not make sense.
B does not make sense beacause Jake probably also eats other things and nothing in the passage says he only eats socks.
C does not make sense because nothing in the passage says Jake is the main chaecters brother.
A and D were probably the answers you were confused with.
A would kinda make sense but it is quite obvious that in the passage they do not focus on the fact that Jake brought the socks to the kitchen at all.
They focus on the fact Jake broke the sock.
So D would be a reasonable explanation and is basically the only one that makes sense.
That is my answer!
The business survival skills of the 1930s quickly gave way to a new form of leadership that tested the limit of America's ingenuity, productivity, and compassion.
Answer:
Look at explanation:
Explanation:
If somebody doesn't have much wealth they're ability of food and new clothing will go down this is affecting their human rights. Because there is a right to new and warm clothing to suit the weather and you are not able to have that because of your wealth and wealth equals power so you aren't even able to have good power to control what you or others around you do. If somebody is poor they might go in a state to start to beg and this will lower their dignity and money = power so their power will drop drastically as well.