This question is missing the options. Here they are:
A The passage provides an explanation of relationships within a family.
B The passage presents a revelation about children growing older.
C The passage captures a conversation regarding reuniting cousins.
D The passage describes an anecdote about traveling by ship.
Answer:
The correct answer is option B The passage presents a revelation about children growing older.
Explanation:
This passage is a description of how the characters have grown, and this is what they talk about among themselves. They see totally changed people and comment on who they are and their great aspects.
This conversation takes place on Rose and Phebe's return trip.
Given this information we can say that the correct answer is option B.
<span> A death has just occurred yet she sees signs of new life.
One would expect a much darker scene to set the tone for Mrs. Mallard's grief. However, instead of sorrow, Mrs. Mallard sees her chance for a new life, one free from her husband's. The new life is hers. A life where she gets to make the decisions and choose what she wants without having to think of another person.
</span>
They provide a way to share information in nonprint media. :)
Answer:
B. treacherous
Explanation:
The definition of treacherous is "guilty of or involving betrayal or deception," which most closely matches this set of words you have provided.
I hope this helps you!! If you need a better explanation feel free to comment!! If this was a good answer please consider rating and/or giving brainliest!! ❤