Answer: False
It is not true that semantics refers to the field of linguistics that concentrates on language. Semantics is a field of linguistics which refers to the study of the meaning and interpretation of words, phrases and sentences structure. Generally, it focuses on the meaning of the word or words.
Answer:
D, A, A.
Explanation:
(1). Key sentences state what the passage is about. The sentence, "Plants can grow everywhere" would be the key sentence since it clearly states what the passage is about and has three supporting details to back it up.
(2). The sentence, "There are different kinds of plants" is not a supporting detail because it doesn't support the key sentence.
(3). The passage tells us that plants can grow everywhere such as under the sea, on rocks, and even on trees. The choice, "The places where plants grow" would be the answer to this question.
The narrator saved him from being shot by his friends and brought it for his wife as a gift. He slowly became more friendly with everyone there- the narrator's family, the tenants and other animals in the house.
hope this helps ^^
Answer:
C
Explanation:
you don't cite no author at the beginning
I don't see all of the answer choices, but those two lines definitely maintain the lighthearted tone in the poem. wordsworth is describing a positive experience he had with nature, so i would pick whichever choice that says those lines express his happiness.