Southerners is probably the best answer, but one would need more context.
The events contributed most directly to the passage of the Civil Rights Act of 1964.
<h3>What is the described event?</h3>
The event included series of discrimination of people based on race, color, religion in the United States, most importantly, the racial discrimination in employment, voting, use of public facilities etc.
Hence, the events described in the excerpt contributed most directly to the passage of the Civil Rights Act of 1964.
Therefore, the Option C is correct.
Read more about Civil Rights Act
<em>brainly.com/question/1261890</em>
#SPJ1
C. Trade routes were opened and maintained
C) geraldine ferraro hope this helps
Answer:
A segunda guerra mundial terminou em 1945 e o tratado de paz foi assinado em 1947.
Explicação:
O tratado de paz foi assinado após a Segunda Guerra Mundial em Paris, em 10 de fevereiro de 1947. Após a Segunda Guerra Mundial, a Alemanha foi dividida em quatro partes, controladas pelos EUA, Grã-Bretanha, França e Rússia. O Japão também foi derrotado na Segunda Guerra Mundial e severas sanções foram impostas ao Japão. Grã-Bretanha perde o controle no subcontinente indiano e dois países foram fundados i. e Paquistão e Índia. A Alemanha foi desmembrada após a Segunda Guerra Mundial.