1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
stellarik [79]
3 years ago
15

A. Escribe. The marketplace was loud, and some words were lost during the

Spanish
1 answer:
natta225 [31]3 years ago
7 0
Huh be more specific please
You might be interested in
Practica. Completen las frases siguientes con la forma correcta del verbo SER. (Complete the following sentences with the correc
Zarrin [17]

Práctica. Completen las frases siguientes con la forma correcta del verbo SER. (Complete the following sentences with the correct form of the verb SER.)​

1. Maria y Ana ___ de Colombia​

​Answer 1: María y Ana son de Colombia.

2. El ___ profesor​

​Answer 2: Él es profesor.

3. Nosotras ___ amigas​

Answer 3: Nosotras somos amigas.​

4. Yo ___ un alumno serio​

​Answer 4: Yo soy un alumno serio.

​5. Tu y yo ___ de Arkansas

Answer 5: Tú y yo somos de Arkansas.​

6. Quien ___ la chica rubia?​

Answer 6: ¿Quién es la chica rubia?​

7. Tu ___ muy guapo​

Answer 7: Tú eres muy guapo.​

8. Ustedes ___ muy simpaticas​

Answer 8: Ustedes son muy simpáticas.​

​9. Maria Elena ___ alta y morena

Answer 9: María Elena es alta y morena.​

​10. Quienes ___ los alumnos cubanos?

​Answer 10: ¿Quiénes son los alumnos cubanos?

​11. Usted ___ muy inteligente

Answer 11: Usted es muy inteligente.​

​12. Jose y Miguel ___ ricos, no?

Answer 12: José y Miguel son ricos, ¿no?​

13. Yo ___ de California​

Answer 13: Yo soy de California.​

14. No ___ tu de California tambien?​

Answer 12: ¿No serás tú de California también?​

15. Tu y Tomas ___ medicos, no?​

Answer 15: Tú y Tomás sois médicos, ¿no?​

Hope this helps!​​​​​

\textit{\textbf{Spymore}}​









3 0
3 years ago
Ayuda me! Porfavo! Te doy brainly.
Gnesinka [82]
You should probably wait for someone else because I’m not sure about the answer plz don’t get mad at me ;)
5 0
3 years ago
Which of the following sentences uses the present perfect correctly?
erik [133]
(a) deffinetlly 100%
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Alguien habla español?
IRINA_888 [86]
Si do a ne Jason lasagna
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Choose the best conjugation of IR to tell who is going where this morning. Sus amigos _____ a un museo.
Evgen [1.6K]

Answer:van

Explanation:

Van means are going to in english

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Select sí or no to indicate which of the items you see in the video. una universidad unos estudiantes una pizarra unas residenci
    14·1 answer
  • Fernando se cepilla __ . el espejo los dientes 2. Emilio se lava __. la cara el champú 3. Marina tiene sueño. No desea __ antes
    11·2 answers
  • ¿C;ómo _____ tu tío? Está _____ y enfermo.
    7·2 answers
  • PLEASE HELP!!
    15·2 answers
  • Que es el canto con definción musical
    9·1 answer
  • ¿Operan de la misma manera un Tianguis y un Mercado?
    9·1 answer
  • Prompt
    6·1 answer
  • Ordena los siguientes textos 1. Málaga esta una ciudad bastante bonita, se lo puede comprobar en su famosa catedral, esta catedr
    8·1 answer
  • I WILL GIVE BRAINLIST AND MORE POINTS PLS HELP ASAP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Perform an Internet search for Spanish so
    6·1 answer
  • Contesta el correo electrónico de Alejandro. Escribe cuatro oraciones diciendo lo que tú y tu familia (o tus amigos) van a hacer
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!