Answer: I read the book about dogs
the two sentences that best describe this passage are "being around pets benefits kids who need to learn responsibility." and "a study by the University of California found that reading to dogs improved third graders' reading skills."
together these two sentences sum up all of the ideas in the article and explain all of the benefits described. the second sentence sums up the majority of the article and choosing the one about improving a children's ability to learn would be repetitive. and the other about it being good for the teachers isn't mentioned in the article at all.
the study is the most important part of the passage and covers pretty much the entire beginning of it. the responsibility was kind of added in as a "hey this is a thing too" but it really showcases how beneficial the dogs are to kids and that's what the message of the article is
Explanation:
Hope this helps you!!!!! :D
Answer:
The setting is some sort of therapy session perhaps one where "survivors" tell their stories. The seventh man of the title tells his story within this minimal framing. He recounts a childood experience, the loss of his best friend K, and his own survival, during a typhoon and tsunami when he was 10 years old.
Turn the ac on heat up the stew
Tantalus was one of the sons of Zeus with a nymbh, which was condemned to an eternal punishment, bound to Tartarus (the divine prison in the Underworld), for several crimes he had commit, among which, revealing forbidden secrets from the Heavens to the humans (as similary did Prometheus) and stealing the food beverage of the Gods (respectively nectar and ambrosia). Before being punished however, he was king of Sipylus in Lydia, and was admitted in the table of the Gods, even though he was not one himself. Therefore being able to enjoy the pleasure usually only did by the Gods.
Answer:
Jokes js the One thata make people laugh and feel happy