<em>In the course of my explorations twenty-five years ago,</em><em> </em>I found five sawmills located on or near the lower margin of the Sequoia belt, all of which were cutting more or less Big Tree lumber, which looks like the redwood of the coast, and was sold as redwood. <u>One of the smallest of these mills in the season of 1874 sawed two million feet of Sequoia lumber.</u>
Which statement best describes the point Muir is making in the passage?
<u>Which detail appeals to the reader’s logic?</u>
<em>Which detail establishes credibility?</em>
It was all a guess.
The answers go by how I labeled the questions. (1st is bolded in the passage, second is underlined, third is italicized)
Hope I helped anyway...
Answer:
استاد مجھے افسوس ہے کہ میں چلا جاؤں گا کیونکہ میری نانی کی طبیعت ٹھیک نہیں ہے اور مجھے لگتا ہے کہ ہم ان کے ساتھ زیادہ وقت نہیں لیں گے اور میں جانتا ہوں کہ یہ سن کر اور مجھے غمزدہ کر رہا ہے کہ میں حیرت زدہ ہوں کہ یہ ہو رہا ہے۔ میں صرف امید کرتا ہوں کہ اس دوران وہ ٹھیک ہوجائے گی ، خیال رکھنا اور سمجھنے کے لئے آپ کا شکریہ۔
Explanation:
Answer:
6,500.
Explanation:
There are roughly six thousand five hundred languages spoken today.
We go
............................