Answer:
Neiterkob’s daughter most likely tell the myth “The Beginnings of the Maasai” to explain the readers the origin of Maasai culture.
Explanation:
hope it helped
Answer:
Many People Feel like failure makes you weak, but that is truly wrong. Just think, if no one, I mean NO ONE made mistake, the world’s history would repeat itself. Just because they never made mistake, so then they could never learn from them. So Truely, failing is a blessing in disguise.
Hope this helps! If you have questions just ask! I will try to help as much as I can!
Answer:
Explanation:
Most people read in the traditional way, but speed readers claim to have a method that is faster.
This is the correct answer because speed readers are claiming that they have a method that is faster, and it is implied that most people cannot read this fast.
Most people cannot train their eyes to speed read, but some people can figure out how to read more quickly.
This is wrong because the passage never stated that people cannot train their eyes to read more quickly.
Speed readers can understand a lot more text with each glace at the page than most other readers can
While it is mentioned that speed readers can read quicker that other people, the main goal was that companies were proclaiming that they could train people.
Companies continue to try to sell speed reading programs to people who hope to read much faster
This is almost correct, but it is never said in the passage that people WANT to read much faster, just that they can't.
Thomas Hunt Morgan found a white eyed mutant male drosophila among the normal red eyed kind. As it is found in the male.
So according to above explanation
<span>B.White eyes are lethal in male Drosophila, is the correct answer.</span>