As the waves crashed on the beach.
A—
This sentence pretty much sums up what the writer of the passage wants to talk about. The other ones do not fit with the sentence “water is one factor that is necessary for growth” and do not fit the idea of the passage, which is what factors affect plant growth.
Chronological............................................................
Answer:
people can lose the ability to think for themselves
Explanation:
Since the beginning of the story, Constantia and Josephine, two daughters of the late colonel, show the inability to decide and think in certain circumstances. They choose not to talk about potential problems and possible solutions, so they rather choose to fight and discuss. Even if they are the responsible ones for their family after their father died, they lost the ability to make decisions and thinking for themselves.