Protecting their child from Bad minded people.2. they parents want to teach good habits which can be destroyed by bad minded group of people hope I get brainiest
They are all considered to be a mnemonic strategy. For those memory skill contributes in applying knowledge of which is learning and connecting information in a way that is needed in order to use it for learning. It is because mnemonic strategy uses skills in terms of learning or languages in order to gain knowledge and connect them with the information that has been gathered.
Answer:
Australia is a modern independent country but it still has a few ties with Great Britain.
Explanation:
The correct answer to this open question is the following.
We see that the question is missing. Although it is an incomplete question, we can say that what this question is asking is to explain Jackie Robinson's purpose when he wrote the above-mention passage. Jackie Robinson wrote those lines to inform his readers about the meeting he had with baseball executive Branch Ricky, at that time an executive of the Brooklin Dodgers. It was Ricky who gave the opportunity to play Major League Baseball to Robinson. Ricky was a white man but was not racist. As the passage explains, he only was interested in player's productivity to help win baseball games, or as Robinson wrote, "it's the box-score what really counts."