The correct answer is A. It is correct because it is a hyperbole, or a exaggerated statement.
Answer:
1) Know the beliefs and attitudes of your audience to better communicate
Explanation:
In rhetorics, the speaker's or writer's goal is to affect their audience and get them to agree with their point of view. That's why it's extremely important for them to know their audience, including their beliefs and attitudes. In this case, the speaker/writer will try to make an ethical appeal (ethos) on the audience, trying to appeal to their social, religious, philosophical, ideological, and other values. There are two more types of appeal: logos (appeal to logic) and pathos (appeal to emotions).
Answer:sign of a healthy habitat
Explanation: i just did it
Answer: A. Steel beams and girders in modern-day city skyscrapers have stronger connections and are put together more quickly and with fewer workers than connections formed by riveting.
Explanation:
Paraphrase refers to the restatement of a text, or passage, such that the meaning of the passage is given in another form.
The choice that is the best paraphrase of the text will be "Steel beams and girders in modern-day city skyscrapers have stronger connections and are put together more quickly and with fewer workers than connections formed by riveting".
Therefore, the correct option is A.
The heart shape is the universal symbol of romantic love