Answer:
William Kamkwamba is a determined young boy who can be compared to his parents and siblings in many ways, as well as How he compares to myself and our different cultures and upbringings, but his story actually caused a change in my outlook on education as a whole.
Explanation:
Answer:
the answer is reason one: The legal driving age should be raised to eighteen for safety reasons
Explanation:the passage states throughout the text that there are very high risk factors for drivers of such a young age. for reference, the first sentence of the passage talks about car crashes being the leading cause of death for 16-year-old drivers in which the passage as well supports this claim by stating the quote "According to the National Highway Safety Administration, the rate of crashes, both fatal and nonfatal, for sixteen-year-old drivers is almost ten times the rate as that of drivers aged thirty to fifty-nine, as calculated per mile driven". the main idea wants us to focus how many are injured or killed because the minimum age for starting drivers is so low rather than having the audience take attention to the financial struggle driving/owning
The people will find out that the car that killed myrtle is gatsby's and will come after him regardless of who's driving.