Answer:
C. Before he knew it, Conner was demonstrating how to bend the ball into the goal to score an unexpected point and win the game in the final quarter.
Explanation:
The resolution of a text refers to how the text is finalized and completed. In the text presented in the question above, we can see that Conner is thoughtful about how his childhood is ending. This can be seen in the way he looks at his younger brother playing and is envious that he can no longer engage in games so intensely. However, after a while, he realizes that involvement in games is not related to childhood, but rather to his willingness to participate in these games. This is the resolution of the text and can be described by the sentence that shows that while playing football with his brother, Conner manages to get involved and see himself scoring an unexpected point at the end of a fictional game.
Answer:
While microwaves heat up food more quickly, most food tastes better when it is cooked in a conventional oven.
Explanation:
Answer:
quiet
Explanation:
The word in the passage which defines sedate is quiet.
The passage was taken from the poem "An essay on Man".
The poem "An essay on Man" was published in the year 1733-1734 by a man called Alexander Pope. Alexander Pope who lived between the year 1688-1744 was regarded and known as one of the prominent English poets and the leading poet during the early years of the eighteenth century. The poem in question was dedicated to Henry st John, The 1st Viscount Bolingbroke. This is the reason behind the opening line "Awake, St John". It is an effort to vindicate or exonerate the ways of God to Man
The dark clouds gave me a glimpse that it was going to rain. It rained so hard. There was so much puddles when I was walking. Rain is such a soothing sound it makes me feel very calm. Also I don’t really like rain when I’m out because I hate the feeling of getting wet when I have clothes on. When I was out there was so much people carrying umbrellas.