1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
nadezda [96]
3 years ago
10

Nuestros padres dicen que la etapa de la

Spanish
2 answers:
gizmo_the_mogwai [7]3 years ago
6 0

Answer:

C

Explanation:

lukranit [14]3 years ago
6 0
C. adolescencia


sorry if wrong<33
You might be interested in
PLS HELP IVE BEEN TRYING FOR LIKE 20 MINS AND I CANNOT FIGURE IT OUT
Fynjy0 [20]
2. comer
3. beber
4. comer
5. beber
6. comer

Explanation:
beber is drink
comer is eat
2. fritas is chips
3. leche is milk
4. pescado is fish
5. refrescos is refreshment
6. uvas is graps
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Tú (lavar / lavarse) el auto antes de ir a la fiesta. Nosotros no (acordar / acordarse) de comprar los regalos. Para llegar a ti
Lilit [14]

Answer:

Laves el carro antes de ir a la fiesta. No nos acordamos de comprar los regalos. Para llegar a tiempo, Raúl y Marta acostaron a los niños antes de irse. Me siento cómodo con mi nuevo vestido. Mis amigas siempre se visten con ropa muy elegante. Los cocineros prueban la comida antes de servirla. Te preocupas mucho por llegar antes que los otros invitados, ¿verdad? En general, me afeito, pero hoy es un día especial y el barbero me afeita. ¡Será una fiesta inolvidable!

Explanation:

You wash the car before going to the party. We do not remember to buy the gifts. To arrive on time, Raúl and Marta to bed to the children before leaving. I feel comfortable in my new dress. My friends always dress with very elegant clothes. The cooks try the food before serving it. You worry a lot to get before the other guests, right? In general, shave myself, but today is a special day and the barber shave me. It will be an unforgettable party!

6 0
3 years ago
Lección 2 Tan. como compare Jorge and Marcos
WITCHER [35]

Answer:

Marcos no es tan inteligente como Jorge = Marcos is not as smart as Jorge. They are being compared based on their intelligence.

Explanation:

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Uds. (empezar)
blsea [12.9K]

Question 1: Uds. (empezar)

Answer 1: Ustedes empiezan.

Question 2: Ud. (mirar)

Answer 2: Usted mira.

Question 3: Ud. (escribir)

Answer 3: Usted escribe.

Question 4: Ud. (comer)

Answer 4: Usted come.

Question 5: Ud. (beber)

Answer 5: Usted bebe.

Question 6: Ud. (respirar)

Answer 6: Usted respira.

Question 7: Usted (estudiar)

Answer 7: Usted estudia.

Question 8: Usted (escuchar)

Answer 8: Usted escucha.

Question 9: Ustedes (beber)

Answer 9: Ustedes beben.

Question 10: Usted (ver)

Answer 10: Usted ve.

Question 11: Uds. (usar)

Answer 11: Ustedes usan.

Question 11: Uds. (estudiar)

Answer 12: Ustedes estudian.

Question 13: Uds. (escribir)

Answer 13: Ustedes escriben.

Question 14: Uds. (comer)

Answer 14: Ustedes comen.

Question 15: Uds. (bailar)

Answer 15: Ustedes bailan.

\textit{\textbf{Spymore}}​

8 0
3 years ago
Hhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeelllllllllllll[pppppppppppppp
Lemur [1.5K]

The answer would be estudian

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Will make Brainliest! please help
    15·2 answers
  • Match the time period with Sophie's description of her schoolwork. 1. present hopes will be easy, but doubts it 2. last year not
    15·2 answers
  • Él _____ que puede correr más rápido.
    14·1 answer
  • Answer the essay question using the appropriate verb tense.
    14·2 answers
  • Complete with the carrect from of the verb. Yo_______<br> mucho em clase
    8·2 answers
  • Plz help fast!!!!!!
    6·2 answers
  • Help major grade Help
    8·1 answer
  • To answer the following question, you may need to type characters that are not available on your keyboard. These characters can
    7·1 answer
  • Please help due today
    8·2 answers
  • Can someone help me? I’ll award brainliest
    15·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!