In my opinion, it is true because McCandless got ready for the trip by packing elementary things, opposed to the things we pack nowadays where technology absorbs much of our attention and time.
Through this quote, the author implies that today's society has limited our sense of freedom and adventure due to the increased use of technological devices which have become the new way to enjoy and be encased in a virtual world at the same time. In the past, children enjoyed more freedom and used to engage in more fun and adventurous games, rather than virtual ones as it happens at present time.
If you have wrongly received an incorrect order or your shipment has arrived damaged, please see our customer service section for our return policy.
<h3>What is the order about?</h3>
An Incorrect Shipment is known to be a kind of a shipment that is made up of items that are:
- One did not order
- shipped in duplicate and others.
If you have wrongly received an incorrect order or your shipment has arrived damaged, please see our customer service section for our return policy.
Note that in the case above,
Learn more about shipment from
brainly.com/question/24920251
#SPJ1
Answer:
The store, named “Tesco's”, is located near the place where I live in the city of Wakefield. This is a large superstore and sells a wide variety of products. The shop has many positive aspects. First of all, it is accessible from any part of the city for its geographical location. Further, the interior decoration of the shop full of items is admirable.
This store is open to all and they have numerous types of commodities. People often go there to purchase products for their household use. Besides, this a good place to pick a gift item for someone.
The shop mostly sells the daily necessaries like the canned food, toiletries, cosmetics, fruits, groceries, vegetables, dairy products, fish, packaged food, various types of meats like beef, chicken, soft beverages like juice and the list goes on.
I appreciate their efforts to ensure the quality of each product. I frequently visit the shop as it is adjacent to my residence. And I sometimes visit this store to check their latest collection of toiletries and perfumes. I also like the way they serve the clients.
Explanation:
Answer:
The underlined modifiers that are ADJECTIVES are:
➡️Beautiful
➡️Soft
➡️Golden
The underlined modifier that is an ADVERB is:
➡️Gently
Explanation:
From the above excerpt, the underlined modifiers that are adjectives and adverbs have been spotted out.
Adjectives are words that actually modify a noun. It also modifies a noun phrase. It gives more information about the noun. It's clear from the passage that "beautiful, golden and soft" are modifying nouns in the passage.
Adverbs are words that modifies verbs, adjectives, prepositions, clauses, etc. They express place, manner, time, degree and can answer questions. From the passage, the word "gently" modifies and explains the verb, "glide".
Well in order to treat a heart attack or heart problem you could do a bypass surgery or take pills in order to Save your life if you're having a heart attack.These pills are certain Type of pills that you can get out of a Pharmacy or from your doctor.
Explanation:
Thx I wrote this all my self btw don't believe me g o o g l e it have a good daay