Marilyn is the one who is on the EDS without permission! =)
Answer:
A) I mean, come on, these parents need to wise up and not be so stupid about the measles! Is the correct answer.
Explanation:
The tone in the first option would be the proper one if the conversation were taking place among friends because it uses informal expressions and words that shouldn't be used when discussing a topic such as disease. So, if the passage is formal, the others fit so A is correct.
Hello. You did not enter the text to which this question refers, which makes it impossible for it to be answered. However, when searching your question on the internet, I was able to find another question like yours, which showed that the text in question is entitled "Blue", written by Francesca Lia Block. If that's your case, I hope the answer below can help you.
La's mother decides to leave, before La can even say goodbye to her. The mother's departure changes the whole emotional state and daily life of the family. This attitude becomes a major trauma for La's father and for the life of La herself, who feels extremely sad and confused. The impact of La's mother's departure is what moves the plot of the story, because all of La's actions, all the motivations, the conflicts that she gets involved in and even the appearance of Blue, a strange creature that tries to console La, happen as a result of her mother's actions.
The statement that best explains how knowing the definition of <em>trifles</em> is useful in understanding the given passage is the statement B. <em>It shows that older people often ignore or minimize children's feelings.</em>
<em />
Explanation:
In the given context, the noun <em>trifle </em>means <em>a thing of little or no importance.</em><em> </em>As a verb, <em>trifle </em>has a fairly similar meaning: <em>to treat without respect or seriousness. </em>If we understand the meaning of this word, we can understand the given excerpt with no problem: people tend to think that the sorrows of children are unimportant compared to those of grown-up people. If someone thinks that, it doesn't mean that it's true. That is why statement A is incorrect. Statement C is not relevant to the given passage, while statement D states the opposite of what the passage says.
Learn more about the ways to make your messages clear here: brainly.com/question/7015763
#LearnWithBrainly