How was your summer? Mine went great, here are some things that I did in the summer.(briefly list
Answer:
Technology/social media
Explanation:
In previous generations, most of the social forces that influenced our self-identities were positive; parents, peers, schools, communities, extracurricular activities, even the media sent mostly healthy messages about who we were and how we should perceive ourselves.
I think you forgot to add the passage along with the question. I am answering the question based on my knowledge and research. "She is gloomy and depressed" is the one among the following choices given in the question that is how Sally's <span>mood correspond to the setting, as described in the passage.</span>
An observer who is inconspicuous in the room is being unobtrusive.
Inconspicuous is not easily seen or noticed. Let us define each terms to understand
further through their dictionary definitions:
<span>·
</span>Helpful is the willingness to help other people.
<span>·
</span>Unobtrusive is when a person does not attract
attention in a way that it bothers him.
<span>·
</span>Obtrusive bothering people annoyingly.
<span>·
</span>Quiet is the state of being calm.
This phrase is from the poem "The Future Glory" by John Trumbull. He was a renowned American poet who lived from 1750 to 1831.
<span>This phrase is the last line in one of the stanzas in his poems. The poet starts the stanza with praises for the proverbial Queen. He describes her splendour and her radiance. This phrase for the Queen suggests that the Queen is the ruler of all the empires but when she sees her own men who were fighting for her glory and rule injured, she becomes a nurse to them and brings them back to health.</span>