Answer:answer is A
Explanation:Because it talks about it in the book
Answer:
Subscription to what?
Explanation:
If its to brainly im not sure
....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Hi UWU ;)
What are the statements and can you please send the passage or a summery of the passage?
If Adaku is the name then;
Adaku, my sister, speaks French fluently.