I don’t under stand what u r saying
We see here that the question is incomplete as the fifth paragraph wasn't given here.
But one can deduce that the two ways in which the information in the fifth paragraph influences the passage as a whole are:
- It serves as a turning point in the history and fortunes of the Orphan Mine.
- It describes how the Orphan Mine became a prosperous uranium mine.
<h3>What is paragraph?</h3>
Paragraph refers to a section of a passage or text where a new line is commenced. It is in this section that a theme of idea is buttressed or explained.
Thus, the above options are correct because they are the two ways in which the information in the fifth paragraph influences the passage as a whole.
Learn more about paragraph on brainly.com/question/27287090
#SPJ1
Answer:
Option D, efficient, is the right answer.
Explanation:
The ability to deliver a clear message in the least amount of time is known as the Efficient communication. if the message delivered by the communicator is received in an intended way is called efficient communication. Efficient communication is best used when we do not have much time to talk and want to deliver the desired message. Efficient communication is used in business for managing professional relationships.
There is conflicting evidence on the overall impact of digital platforms on news and journalistic content.
It appears some negative effects – such as shorter, more emotive content – can be attributed to platforms; others – like pressures of the 24/7 news cycle – are largely an aspect of digitisation.
Two aspects present specific future risks: sudden algorithmic changes which can severely disrupt conditions under which news is produced; and the potential devaluation of journalism through extractive summaries.
Digital platforms can now be regarded as key participants within the broader framework for news media; they may not be publishers, but their role as distributors is increasingly hybrid in nature.
As participants within this news media framework, digital platforms have a responsibility not to harm the public benefit provided by news and journalistic content; there may also be ways to promote it. Sry if this doesn’t help