This question is missing the options. I've found the options online, and they are as follows:
[...] Which statement most accurately explains the structure of this passage?
A. The author builds up to the most important idea in the story, which is that the bean lives.
B. The author uses chronological order to show the history of the bean's experiences.
C. The author uses cause and effect to show that the tailor's repair causes the bean to have a black line.
D. The author uses problem and solution to show how the tailor solves the bean's problem of having exploded.
Answer:
The statement that best explains the structure of the passage is:
C. The author uses cause and effect to show that the tailor's repair causes the bean to have a black line.
Explanation:
We must read the full passage before we can choose the best answer. We might be tempted to choose the option that speaks of chronological order, since the author does use it to build the story in the proper sequence.<u> It is only in the end that we get to see the purpose of the passage. When the author says, "The bean thanked him most prettily, but as the tailor used black thread, all beans since then have a black seam," it is revealed that the passage is actually telling us the cause behind the black spot every bean has. The cause is the black thread used by the tailor to mend a bean that had exploded. The effect is the black spot itself. Therefore, the best option is letter C.</u>
The government would control what the newspaper prints, what social media shows and what television news reports, as the government gains control of these three media channels, they gain control over what we can see and can’t see. E.g. if a bad event is happening inside the country that the government doesn’t want its people to find out about then the government would forbid news channels and sites from reporting on it or showing it on their channels.
Around true world the amount of control the government has on the media and right of free speech differs; however, personally I believe that with the invention of the smart phone with a camera and social media, the government may face more control issues now than before because people can record anything and post it on social media and it could go viral within 24 hours or even 2 hours. Therefore, for example if the US government didn’t want people knowing about the California wildfires then they would try their best to limit the entrance of news channel representatives, newspaper reporters, etc.; however the government might not be able to stop a civilian in California, close to the wildfires, from taking videos of the wildfires and posting them on social media for everyone to see and share around therefore spreading the word that the government was trying to hide. Those videos could go viral and the US government would have failed from containing the news of the wildfires because someone posted a video of the wildfires, using his/her phone, on social media.
Answer:
john trains in the first blank and he is training in the second Blank
Explanation:
the full sentence will be
John trains the boys football team every Monday but this week he is training the girls team
Answer:
Millions of people have never had access to this information.←←←
Explanation:
Your answer (B) is correct because It's giving the ice berg human qualities.
Hope this helps ya :-)