Answer:
Hamlet is considered a morally ambiguous character, because though he is protecting his mother and avenging his father's murder, he is willing to kill anyone in his path to vengeance. Ophelia's death shows his emotional and human side.
The Declaration of Sentiments and the Declaration of Independence shared a lot of similarities. The Declaration of Sentiments was written primarily by Elizabeth Cady Stanton, and this document outlined her ideas about feminism and gender equality.
The document is structured in the same way as the Declaration of Independence. This most likely served two purposes. First, this gave credibility to the argument, as it highlighted the origin of these ideas and the reason why feminists believed they were entitled to equal rights. The second reason is that this allowed the feminists to associate their liberation movement with that of the movement for independence.
The Declaration of Sentiments parallels the Declaration of Independence by stating its purpose, declaring the actions that will be taken, outlining the natural rights of all humans and listing the grievances of both groups.
B would be incorrect because "So did two others from our youth group." is an incomplete sentence.
Answer:
I believe the best answer to be letter D) Therefore, Wilson's argument that technology makes it more difficult for students to concentrate is thoroughly
researched and provides ample supporting evidence.
Explanation:
We can choose the option above through simple elimination. Option A is not a conclusion at all; it seems to present the final argument of the article, which means it's still part of the development. Letter B presents a "weak" personal opinion which could be a conclusion if it weren't based on personal experience instead of on the arguments offered in the article. Letter C looks more like a thesis statement than a conclusion, in the sense that is presents the topic of the article but not what can be concluded from it. Therefore, letter D seems to be the best option. That is the conclusion of a person who read the article, their evaluation of it: that it was well researched and filled with solid evidence.
Answer:
How would we know if we didn't read the passage?
Explanation: