The answer would be A. As the doors creaked open the sun’s rays almost blinded him. This is the only option that has a mention of nature.
No light can escape from it. If the way we see things and colors is the light being absorbed and reflected, we cannot see a black hole if no light can be reflected. The only way scientists can tell if a black hole is present is the impact of it to the surrounding stars and gas.
Answer:
The main message of this passage is that even though we might feel like there is silence, there is always our thoughts that aren't quiet.
Explanation:
When Jack London explains the setting as " the lone and silent land," it shows that there is really nothing that could cause harm to the character. As London goes on in the passage, he begins to describe " the hunting cries..." and how "they sent surges of fear through the toiling dogs." This represents the thoughts of everyday people and the fear of the unknown. London then goes on to say " I wisht they'd strike game somewheres, an' go away an' leave us alone." "They do get on the nerves horrible." These quotes represent the racing thoughts of the two characters, Bill and Henry, and how, even in the silence of the night, their thoughts are still heard loud and clear in their heads about the possible creatures that lurk in the dark.
Answer:
B) Marco was relieved the intruder was a harmless raccoon.
I think it’s not. This is because I'm doing online education now, and I don't think I'm getting any benefits from the industry or the government. Rather, I think online classes aren’t good. I think it’s more effective for students to go to school and study in there.