1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Darya [45]
3 years ago
12

Read the excerpts from "opening statements from John F. Kennedy and Richard M. Nixon First Televised Debate."

English
2 answers:
soldier1979 [14.2K]3 years ago
8 0

Answer:The anwser is A.

Explanation:

I took the K12 quiz.

Morgarella [4.7K]3 years ago
3 0

Answer: Kennedy uses facts to compare U.S. economic growth with other industrialized nations, which show the U.S. is lagging; Nixon uses facts to compare the economic growth during this presidency to that during the previous one, which shows that the economy is improving.

Explanation:

You might be interested in
What does the image of "in conquest stretched mine arm so far” suggest about the meaning of the passage?
arlik [135]

We can infer that the image of "in conquest stretched mine arm so far” actually suggests the following about the meaning of the passage: It is ridiculous that a man who has won so many battles would be afraid to tell the truth.

<h3>What is inference?</h3>

Inference refers to the conclusion that is actually arrived at after one has evaluated and experimented the available data and facts.

We see that that option B is the correct answer amongst others that actually suggests the meaning of the passage.

Learn more about inference on brainly.com/question/25913650

#SPJ1

4 0
2 years ago
Someone help me plzzzzzzz
Paladinen [302]

Answer: it’s like similar words

Explanation:

1

fright

2

Slight

3

prime

4

die

5 shy

5 0
3 years ago
Exercise 1 Underline the adjective clause, and circle the noun or pronoun it modifies.
ioda

Juan is the boy <u>who plays all intramural sports</u>.

The adjective clause is who plays all intramural sports and the noun is a boy. The quickest way to identify whether or not a collection of phrases is a phrase or a clause is to search for each a topic and a verb. If you could discover both, then it is a clause. If you may simplest locate one or the alternative, then it is a phrase.

An easy sentence includes the handiest clause. A compound sentence includes two or greater independent clauses. A complex sentence has as a minimum one impartial clause plus at least one structured clause. a hard and fast of phrases and not using an unbiased clause can be an incomplete sentence, additionally referred to as a sentence fragment. Compound sentences encompass two or greater unbiased clauses mixed with a comma, a semicolon, or a coordinating conjunction.

Learn more about The adjective clause here:-brainly.com/question/12284675

#SPJ4

4 0
2 years ago
Read the excerpt from We Shall Not Be Moved.
jarptica [38.1K]

"to describe what a historical event felt like to a participant" best states one of the author’s purposes for including this information in the text.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read the passage. Maya stared in dismay at the table strewn with textbooks and notes, and sighed. “Well, what’s the verdict? Do
xenn [34]
The passage reflects the point of view of C, Bianca.
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What is the purpose of this paragraph? To inform the reader that the IT department is revamping the company website. To inform t
    15·1 answer
  • The step of the writing process that involves organizing your thoughts is
    14·1 answer
  • Hey can you guys keep helping, more questions are coming
    10·1 answer
  • What did you include in your response? Check all that
    9·1 answer
  • (3 pts) 1. Highlight all examples nonmetals in this list of "elements":
    5·1 answer
  • Please help me on this 20 points will give you brainlest
    10·2 answers
  • Use the word chronological in a meaningful sentence​
    10·1 answer
  • Which story is the best example of gothic literature
    15·1 answer
  • What does Paul mean when he tells the people at home “this is really the only thing: just to sit quietly, like this” (168)?
    6·1 answer
  • What is the best summary of the passage? a. a boy has been looking forward to his grandmother’s visit, but when her car ends up
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!