Answer:
1. Montresor then uses reverse psychology, insisting Fortunato is too busy to taste the amontillado
2. Montresor the opportunity to further disable his victim by offering him more to drink
3. Fortunato is lured into the catacombs by the prospect of sampling, or tasting a rare dry sherry (wine)
Explanation:
The suitable word that can be used to replace the word "<em>rescinded</em>" in the passage is "<em>cancelled</em>."
The suitable replacement word is also called a synonym. In the passage "cancel" or "to take away" can replace "rescind," which is the root word of "rescinded."
This makes sense because the subordinating phrase "but the local officials have continued ..." that follows the main clause shows a negation of the action implied in the main clause. The antonym or opposite in meaning of the word "rescind" is "continue."
Thus, "cancel" or "take away" has similar meaning as the word "rescind" and can suitably replace it without changing the meaning.
Read more about the synonym of words at brainly.com/question/12465926
Answer:
Is the anime name another or another anime
Explanation: