The correct option is HARD PLEASURE.
An oxymoron refers to a compound word (two words written together) whose meaning are contradictory to each other. The two words that are used together in oxymoron usually have completely opposite meaning and authors usually use it to engage the interest of the readers. For instance in the correct option mentioned above, hard and pleasure has opposite meanings. Other examples of oxymoron are: same difference, bitter sweet, alone together, open secret, original copy, etc.
Answer:
Although motive power for a train-set can be incorporated into a car that also has passenger, baggage, or freight accommodations, it most often is provided by a separate unit, the locomotive, which includes the machinery to generate (or, in the case of an electric locomotive, to convert) power and transmit it to the
Explanation:
yes
The option that best describes the use of rhetorical elements in the passage is the following:
B. Loaded language appeals to the audience's emotions.
Loaded language is the use of words that have strong connotations with the purpose of evoking feelings and emotions in the audience.
The author of the passage we are analyzing here uses loaded language when discussing the use of pesticides and the adaption and evolution of insects.
Words such as "war", "violent crossfire", "deadlier", and "triumphant vindication" help depict a horrible image of destruction. It sounds as if the author is describing a battle rather than the use of pesticides.
The author's intention is precisely that: to associate war and pesticides. That way, she can evoke certain emotions in her audience.
<u>No one likes war, killing, and death</u>. Thus, if that is what pesticides mean, <u>no one will like them either.</u>
Learn more about the topic here:
brainly.com/question/18641687
I would say E. It seems good.