The correct answer is bystanders, assailants
Answer: Look for clues
Explanation: Look for the Main idea helps you find the meaning of the passage.
Answer: The main idea of this passage is why both work and school are similar ,the purpose of this passage is to inform the reader about How both school and work are similar,One of the details is in the 3paragraph
Explanation:
Answer:
I would say just being brave and doing it anyway. Start small, then do more and more. It's all a learning experience. I know it can be tough, but you can't live the rest of your life in fear. You could also talk to a friend or trusted adult about your fear and see if they can help.
I hope this helps!