1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Lunna [17]
3 years ago
12

Read this argument from the New York Times opinion Does the author of this article agree or disagree with Dave Granlund the arti

st who created this cartoon:
English
1 answer:
Vikki [24]3 years ago
3 0

Answer:

Nadia Arumugam will completely agree with this cartoon because she clearly stated that 'no one is completely banned from taking unlimited amounts of soda since they are not restricted from ordering two or more bottles of soda if they so desire'.

Explanation:

In the cartoon the picture of a man drinking a giant-sized soda before the ban, was compared to him after the ban buying two cans of soda. There was clearly no difference between the two because the objective of the ban which was to reduce obesity was defeated. The man remained obese.

This is in line with Nadia's argument that the ban does not prevent anyone from drinking an unlimited amount of soda since they could simply buy two or more cans if they so desire.

You might be interested in
How is 3D printing improving people’s lives? Include two examples from the text from the ReadWorks passage, "Printing the Future
svetlana [45]

Answer:

3D printing could make prosthetics cheaper for everyone, changing the lives of amputees around the world.

Explanation:

and im sorry but i dont know the 2 examples

8 0
3 years ago
"social mobility in the united states. which of the" statements is true
sveta [45]
I dont understand your question, which statements??
8 0
3 years ago
What is the theme of “First They Came for the Communists”? Support your answer with evidence from the poem. Explain (in our own
Inga [223]
Technically since it says in your own words, this is cheating, lets not cheat! finding the theme is simple, just ask yourself, what was the ppoint, its not asking you to summarize so dont say that this happened then this happened, nope just simply state the purpose of the article! hope i helped!
7 0
4 years ago
The teachers rarely (gives, give) high marks on essay questions..
11111nata11111 [884]
It is give since it is talking about more than one teacher
3 0
3 years ago
The Wise Old Woman
seraphim [82]

Answer:

A. He realizes that she will probrably die in the mountains.

Explanation:

It says this in the story, "The son walked slowly, for he could not bear to think of leaving his old mother in the mountains. On and on he climbed, not wanting to stop and leave her behind."

5 0
3 years ago
Other questions:
  • What are some strategies to help sharpen sentences and word choice? Select all that apply.
    7·1 answer
  • You may possess elements of more than one learning style.
    15·2 answers
  • My teacher wants me to create a short six panel comic about a piece of technology that has gone wild in my house ideas ideas ide
    13·2 answers
  • Help on 43 and 44 please
    11·1 answer
  • Read the following extract: How does Mandela use language / words / diction to create emotion among his readers? When I walked o
    10·2 answers
  • Unless it is suppose to rain, the concert will be held outdoors
    11·1 answer
  • I forgot to attach this in sorry<br>​
    15·1 answer
  • Question 4 or 13
    13·2 answers
  • Use (capacity) and (regulation) in one second
    6·1 answer
  • Paragraphs 3 and 4 are mainly about —
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!