Answer:
The writer is introducing an idea by comparing it to a situation most people would understand or experience.
Explanation:
by comparing the voting process to a situation people can relate to more, it makes it easier to understand and relate a larger scale of voting or protesting.
The excerpts from the passage that provide strong evidence that Hrothgar’s hall is famous throughout the lands are: "Nobody on earth knew of another building like it" and, "Majesty lodged there, its light shone over many lands."
These excerpts from the passage reveal that the hall was a very famous one that was known and admired by many people.
The first statement shows that no one else on earth knew of a building like that. The second shows that the glory of the hall was known by people in many lands.
So, these excerpts show that the hall was famous.
Learn more about Hrothgar's hall here:
brainly.com/question/10844941
Masks are a key measure to suppress transmission and save lives. These masks are intended for industrial workers to prevent dust and particles from being breathed in as the valve closes on inhale. However, the valve opens on exhale, making it easier to breathe but also allowing any virus to pass through the valve opening. This makes the mask ineffective at preventing the spread of the virus or any other respiratory virus.
hope it helps :)
It basically means that she is also speaking up for the other babies that it has happened to.