<span> The author best reveal that Iqbal is courageous </span>by describing actions such as: “seemed to look each of us in the eye”.
If you are going to picture out the scene, you would likely deduce that Iqbal's courage is also his confidence. Looking each of their eyes is just the same thing to say that "everything will be okay" and that they should not be anxious. Iqbal is very confident, never insecure.
Did you read the passage anyways all you have to do to get your answer is read it’s right there in the passage but your answer is the first one
When Where’s the equation???
Answer:
1.Riya said that she liked jumping on the bed.
2. Akhil said to Ravi, “I am doing my homework.”
Akhil said to Ravi that he was doing his homework.
3. She said, “My doll has been broken.” She said that her doll had been broken.
4. “We have been preparing for the test,” Rahul said.
Rahul said they had been preparing for the test.
5. Sunil says to Anil, “We go to school every day.”
Sunil says to Anil that they go to school every day.
6. Reena said, “He was sleeping when I called him.”
Reena said that he had been sleeping when she had called him.
Explanation:
i dont know weather its right but maybe ??