1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Sergio039 [100]
3 years ago
12

Now, complete each sentence below by choosing the correct form of the verb pensar, querer, or preferir. Answer by filling in the

blank with the correct form of the verb you chose.
Nosotros _____ comprar un suéter nuevo.
Spanish
2 answers:
katrin [286]3 years ago
8 0

Answer:

Nosotros ___<u>Pensamos</u>__ comprar un suéter nuevo.

Nosotros ___<u>Queremos</u>__ comprar un suéter nuevo.

Nosotros __<u>Preferimos</u>___ comprar un suéter nuevo.

elena-s [515]3 years ago
4 0
Nosotros queremos comprar un suéter nuevo
You might be interested in
1 (trabajar) Carlos ______ mucho en su experimento de química.
Inga [223]

Answer:

1.) Works

2.) Study

3.) Buy

4.) Visits

5.) Talk

6.) Use

7.) Watched

8.) Listen

9.) Bring

10.) Walk

Explanation:

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Será posible que dos rectas paralelas, podrán ser las dos ortogonales a otra<br><br>recta?​
Fed [463]

Answer:

1 Dos rectas son paralelas <em>si</em><em> </em><em>sus</em><em> </em><em>vectores</em><em> </em><em>directores</em><em> </em><em>son</em><em> </em><em>paralelos</em><em>,</em><em> </em><em>es</em><em> </em><em>decir</em><em> </em><em>,</em><em>si</em><em> </em><em> </em><em>éstos</em><em> </em><em>son</em><em> </em><em>linealmente</em><em> </em><em>dependientes</em><em>.</em><em> </em><em>2</em><em> </em><em>Dos</em><em> </em><em>rectas</em><em> </em><em>son</em><em> </em><em>paralelas</em><em> </em><em>si</em><em> </em><em>tienen</em><em> </em><em>sus</em><em> </em><em>piendentes</em><em> </em><em>iguales</em><em>.</em><em> </em><em>respctivos</em><em> </em><em>son</em><em> </em><em>proporcionales</em><em>.</em>

7 0
3 years ago
Uds. (empezar)
blsea [12.9K]

Question 1: Uds. (empezar)

Answer 1: Ustedes empiezan.

Question 2: Ud. (mirar)

Answer 2: Usted mira.

Question 3: Ud. (escribir)

Answer 3: Usted escribe.

Question 4: Ud. (comer)

Answer 4: Usted come.

Question 5: Ud. (beber)

Answer 5: Usted bebe.

Question 6: Ud. (respirar)

Answer 6: Usted respira.

Question 7: Usted (estudiar)

Answer 7: Usted estudia.

Question 8: Usted (escuchar)

Answer 8: Usted escucha.

Question 9: Ustedes (beber)

Answer 9: Ustedes beben.

Question 10: Usted (ver)

Answer 10: Usted ve.

Question 11: Uds. (usar)

Answer 11: Ustedes usan.

Question 11: Uds. (estudiar)

Answer 12: Ustedes estudian.

Question 13: Uds. (escribir)

Answer 13: Ustedes escriben.

Question 14: Uds. (comer)

Answer 14: Ustedes comen.

Question 15: Uds. (bailar)

Answer 15: Ustedes bailan.

\textit{\textbf{Spymore}}​

8 0
3 years ago
Porque el conde pidio consejo para ayudar a su pariente​
ehidna [41]
El conde pide consejo a Patronio porque tiene que hacer una cosa por la que la gente le criticaría, pero que si no la hacia le criticarían igual. Entonces este le cuenta la historia de un labrador que iba paseando con su hijo y con un buey.
5 0
3 years ago
Spanish 2 help please Q 25 &amp;26
lorasvet [3.4K]
25 is el desfile 
26 is Mis primos se llevaban mal durante la fiesta 
8 0
3 years ago
Other questions:
  • Which word correctly completes this sentence? La señorita Ana _______ sabiduría. es tienes soy tiene
    7·2 answers
  • HELP!! 14 POINTS!
    10·2 answers
  • How do u say <br> I love math. <br> In spanish
    8·2 answers
  • Por que el niño esperaba la hora de acostarse el niño que enloqueció de amor​
    10·1 answer
  • tell what the following people are doing on the ship by filling in the blank with the present tesne form of the verb in tparenth
    6·1 answer
  • Climax de caperucita roja
    15·1 answer
  • Which of these is not an ancestral root for Hispanics?
    12·1 answer
  • You are a exchange student in Guatemala. You have arrived in Guatemala City and your host family is waiting for you in the airpo
    12·2 answers
  • Para comer pollo.necesitas un tendor y
    10·1 answer
  • Write the word that best completes the sentence.
    13·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!