Answer:
Hello! Your answer would be, BELOW
Explanation:
Abusive people believe they have the right to control and restrict their partner's lives, often either because they believe their own feelings and needs should be the priority in the relationship, or because they enjoy exerting the power that such abuse gives them.
Hope I helped! Ask me anything if you have any questions. Brainiest plz!♥ Hope you make a 100%. Have a nice morning! -Amelia♥
Answer:
The central idea of the passage is to present a suit that protects against the attack of viruses.
The detail that supports the central idea is the presentation of the elements that the costume has, such as filters, that allow it to promote this protection.
Explanation:
The passage shown above, has as main objective to expose a special suit that has technological elements that allow it to provide a strong protection against the attack of viruses.
To achieve this goal, the passage provides details of what elements are inserted in this suit and how these elements act efficiently to prevent the entry of viruses and promote successful protection.
Answer: lose money gain knowledge
Explanation: You lose money from debt and you gain alot more knowledge and can get a degree which can help you get jobs in the future.
It is a tricky question, but from our current standing, we aren't close. Sure, we might lower the starvation rate, but it's most likely not going to end.