Economics, summer, school, Spanish, fall is<span> set of words that would best correct the sentence.
</span>
        
                    
             
        
        
        
The answer is D. "Plants about to sprout."
Given the context and the title of the passage, plants sprouting is the most logical choice. When the passage says, "Rooted, they grip down and begin to awaken," you can come to the conclusion that the author is referring to plants since the passage is about spring.
        
                    
             
        
        
        
I would believe it’s D because you’re explaining what fish reproduction
        
                    
             
        
        
        
Answer:
 
He sees different aspects of how cases are handled which also helps him when writing because he can view different points of views. This ties into his responsibility as an author because it’s part of his job to reach out to the public about this kind of everyday problem. 
Explanation:
^^
 
        
             
        
        
        
Answer:
his arm is not really broken