Answer:Hiccups are caused by involuntary contractions of your diaphragm the muscle that separates your chest from your abdomen and plays an important role in breathing. How to stop it breathe into a paper bag (do not put it over your head,pull your knees up to your chest and lean forward or sip ice-cold water.
Explanation:
Wordsworth's early work is considered as typical of the Romantic era. Majority of his earlier work was one of the main influences and/or foundations of the Romantic movement. However, toward the second half of his life after foreseeing tragedies and accepting the toll that time takes upon man with age, he became more skeptical of his earlier beliefs. This resulted in his later works not being typical of the Romantic era because he had become disillusioned with his former values.
Hope this helps! If you have any other questions or would like further explanation just let me know! :)
Explicit information clearly states the whole information and leaves nothing to be questioned. Here, General Burgoyne giving the message to the courier that ended up to Americans shows the explicit information. Thus, option D is correct.
<h3>What is explicit information?</h3>
Explicit information is the sentences that include details that are clear and cannot be debated by others as they are expressed with clear and exact intentions.
Here, in the passage, it is clear that General Burgoyne gave the message to the courier person but that ended up getting delivered to the Americans.
From the passage, it can be said that there were many enemies of the British who passed their messages and information to Americans. Peekskill was a courier man for Burgoyne but he ended up giving the message to Americans.
Thus, option D the message delivered by the courier to Americans shows explicit information.
Learn more about explicit information here:
brainly.com/question/27891413
#SPJ1
Answer:
GOD THAT IS IMPOSSIBL HOW CAN YOU COMPLETE THAT
Lemme seeee hmmm I’m try and help