Answer:
<em>A. Students should make an informed decision when she was in a college.</em>
Explanation:
<em>Base on the answer choices and passage we can infer that: </em>
<em>A. Students should make an informed decision when she was in a college.</em>
<em>Choice A kind of conclusion that can round up a series of points in a passage. This passage talked about the important choices that a student needs to consider when choosing a college to go to or what they want to do . The entire passage talks about this and explains the process of making an informed decision.</em>
<em>B. Choosing a college can be a very exciting time for students.</em>
<em>We can see that the passage never even mention about choosing a college is very exciting time for students. it's truthful and implied when the passage talks about all the planning necessary, but not the main, direct message of the passage</em>
<em>C. Students should consider only financial aid when choosing a college.</em>
<em>The passage doesn't say students should consider only financial aid when choosing a college. But it did mention that financial consideration will eventually require students to narrow this list.</em>
<em>D. Choosing a college can be a very stressful time for students.</em>
<em>We can see that the passage never even mention about choosing a college can be a very stressful time for students {opposite of choice B}</em>
<em />
<u><em>~lenvy~</em></u>
Answer:
Everyone on the boat is married
Explanation:
Meter? Maybe? Are there options to choose from?
B. eating fried pickles .
17 th February ,2021
Wednesday
9pm
Dear dairy ,
Talking about a happy and fun event like wedding ceremony has always been a favourite subject for me because attending such happy occasion brings a lot of joy among the people while also witnessing a rare moment of the new beginning of life. Today, I would like to talk about one such wedding ceremony that I attended.
I would like to say that it was a “marriage from heaven”. Some even called it “marriage of the year” because thousands of people attended it.
I enjoyed this wedding ceremony because there were so many nice things that were going on at the ceremony while it also followed the traditional values and customs of our culture. In fact, I would say that it was a wedding ceremony, which was enjoyed by all kinds of people of all ages from all over the city. It was an expensive wedding ceremony, but the fun was worth it.