You should give credit to them, yes. You can state the source from which it came from, or the author himself. I’m going to say this is true
Answer:
Atticus was threatened and his children were treated poorly by their peers, because he had the courage to stand up for the oppressed. Harper Lee's main message to the readers is not to treat others according to who or what they are but according to their behaviours.
Explanation:
Answer:
Ignite a fight.
Revise a size.
Remain humane.
Rescue a tenis shoe.
Tame flame.
Microscopic topic.
Precise advice.
Complete athlete.
Explanation:
Sorry I could only do the first one.
The most likely reason why Gabriel choose to write his essay with this point of view is because, a narrative essay tells a story about the writer's life, therefore it is most effective to tell the story from the writer's point of view. The correct option is B. In the passage given above, Gabriel wrote the passage based on his own perspective.
Answer:
Option B. Hannah's teammates sending mean text messages about her to a large group of classmates is an example of <u>cyber-bullying.</u>
Explanation:
Bullying is defined as the repeated and habitual use of force, coercion, or threat, to abuse someone or aggressively intimidate and/or dominate that person. Cyber-bullying is a form of bullying but using electronic means. This type of aggression has become increasingly common due to the massive use of electronic devices for everyday life, and especially between teenagers. When Hanna's teammates send mean texts messages about her to her peers, they are cyber-bullying her.