1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
sdas [7]
3 years ago
12

A.If you help a friend, your friend will help you. B.Life is full of dangers that you must face.

English
2 answers:
Pie3 years ago
5 0

Answer:

a

Explanation:

Andrej [43]3 years ago
3 0

Answer:

I would say that it's "If you help a friend, your friend will help you."

Explanation:

I'm not certain of this answer because the wording is so off, but when they say in the text, "When you take to the river, I'll take the beagle what chasing you." So, from what I know from this excerpt it would point to "If you help a friend, your friend will help you" category.

Note:

As I said in the explanation, I'm not sure of this because of the wording but I hope this gave you an idea on how to answer this question.

You might be interested in
Read the passage:
aniked [119]

Answer:The passage is written with the appropriate voice and style.

Explanation:

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
PLZ I RLLY NEED HELP AND THIS IS DUE IN 20 MINS!!!!!!
disa [49]

Answer:

The huge rushing shadow Zebra saw was a car. A year ago Zebra was crashed into a car. In the text it states, "a year ago, racing down Franklin Avenue, he had given himself that push and had begun to turn into an eagle, when a huge rushing shadow appeared." I believe that shadow to be a car because what else is huge that would be on the streets. After crashing into a car when he awoke the doctors told him "he would never be able to run like that again."

5 0
3 years ago
Write a summary of the text in English, including the most important points, using your own words whenever possible (maximum 50
Romashka [77]

Answer:

Explanation:

A wedding is occuring Today in Britain and both the groom and bride are nervous.They observe people noticing promises wont be kept and their marraiage may end if it continues.Its popular to marry in Britain but theres an estimate of divorces and marriages going on.Britain is a high rank to marriages than other countires.Women are who choose to divorce more than men and it is unreasonable or cruel behaivor.

6 0
3 years ago
Just have damaged is an helping verb
kumpel [21]

Explanation:

i don't understand what you mean?

3 0
3 years ago
Why does Mrs. Bittering want to stay on Mars? in dark they were golden eyed story
seraphim [82]

There were war on earth. They wanted to escape the war on Earth. thats why they moved to Mars And they're still there.

hope it helps.

3 0
3 years ago
Other questions:
  • What is your understanding of figurative language?
    15·1 answer
  • Read the excerpt below and answer the question. After I had the piano tuned, I opened the lid and touched the keys. It sounded e
    12·2 answers
  • Which best paraphrases why the prince is angry with Capulet and Montague?Their
    6·2 answers
  • Some people say homework is the most important teaching tool. Others say it’s just meaningless work. But the truth is that homew
    6·1 answer
  • What is plot????????????????????????
    13·2 answers
  • If someone were researching the signs of the zodiac, what information would he or she want to include in the paper?
    14·2 answers
  • “There are moments when Nature reveals the passion hidden beneath the careless calm of her ordinary moods--violent spring flashi
    13·1 answer
  • Impact that the increasing number of social grants may have on unemployment rate​
    5·1 answer
  • What is the role of the recorder in a group discussion
    11·1 answer
  • 1. Kamla said, "Please lend me your pen.' 2. Lily said, I have lost my history textbook.' 3. The old man said, 'How selfish have
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!