Answer:
bhh
Explanation:
njoiuytresxfghjkmnb vcxdert6y7u8ikmjnb vcxsdertyujmn
1. The imagery in paragraph 4 appeals primarily to the sense of?
Answer: Answer is A) sight.
2. Which phrase from the passage is an example of a SIMILE?
Answer: Out of all the options that are available the one that best represents the phrase from the passage that is an example of a SIMILE is answer choice D) like frozen splashes
3. The main purpose of the passage is to?
Answer: C) vividly illustrate the variety of bird life in the Limberlost region.
<span>I hope it helps, Regards.</span>
Your answer will be "capable of being"
think of it as "able to *root*"
Answer:
aloof would be the correct answer
Explanation:
bc it the most understanding
Answer:
The communication theory that would be consider is: persuation Theory.
The intention seek by the use of this theory is: to convince an employer to agreed on the implementation of an environmental campaign.
Explanation:
Text using persuasion theory:
To take care of the environment it shouldn't be an option it should be mandatory. Implementing environmental friendly measures in our daily lifes is a matter of education and self preservation.
The company should get read of plastic ware, the employees should bring their own cups and this way the company would safe a lot of money in buying plastic. This right here is a little change that would most likely made as differenciate and have an outstanding place among other companies.
This not only help the world, but this would rise the company into an outstanding company. It would even help promote our company.
The perssuation in here is by showing how the company or the employer would benefit directly by doing the campaing. One of the main points of persuasion is to convice the person of all the benefits that would get if, agreeing on the terms asked.